HTML

Bank

2012.04.09. 23:26 demizson bobby

 Szívas a kobon. Ha mezei paraszt vagy, akkor elvileg egy cash account-ot kaphatsz, ami egyebkent nem rossz, de azert megsem az igazi. Elvileg ingyenes a szamlavezetes, az atutalas, a netes vasarlas, az internetbank, a kulfoldre utalas viszont bankfiokban 20 fontba kerul, elvileg neten olcsobb, de azt meg nem csekkoltam. A boltokban, interneten fizethetsz vele, cashback 50 fontig es ATM-bol 200 font felveeto napont, viszont a mi Lloyds-os kartyankkal cask Lloyds-os automatakbol lehget felvenni es ez szívas. Meg hogy rendes szamlara 3 ev utan lehet atterni. Mas bankoknal ez ugyanígy megy, de ott talan 1 ev utan lehet rendes szamlad, ami nem tudom, hogy szinten ingyenes-e, van egy olyan erzesem, hogy nem, ugyhogy nem is veszodok vele.

Mar 6. hete vagyunk itt, de meg nincs bankkartyam.

Tortenet:

1 nap adatok leadasa, a ceg megkeri online a szamlaigenylest. Varunk. Semmi. Aztan a bank kuld egy papírt, mindenfele dolgokkal, amiket ki kellene tolteni. Bankba be, hello, itt vagyok ilyet kaptam. Odaadom, elveszik, utlevelem is, nem toltunk ki semmit, a no intezkedik, nem írok ala semmit!!!! A no elkeszul, mondja, majd jonnek a papírok. Haza, varunk, papír jott, elkeszult a szamla, mar lehet neten regisztralni a netbankba. Megteszem, a vegen mondja, hogy hívjam a kozpontot a biztonsagi kerdesek miatt. Nem hívom, a faszomat! Most meg varom a kartyamat, meg utana majd a pin kodomat, amivel bemegyek megint a bankba aktivlatni, meg elintezni a netbankot. 6 het es nincs kartyam!!! Gabinak meg a semmire sem valo papírjai sem jottek meg. Alapjaban veve ez tobb, mint kellemetlen, mert panaszkodnom kell, es bar szeretek, de nem akarok.

A masik ok, amiert ez necces, az a fizetes, amit így csekken kapunk es ha penzhez akarok jutni, akkor be kell menni a varosba, es a penzboltban kell bevaltani, ami 3,9% bukot jelent. A csekket egyebkent ingyen lehet a szamladra tenni a bankban---ha mar van szamlad---, viszont 6 napot varnod kell, amíg hasznalhatod. Anglia 2012, vilagvege.

 

komment

süti beállítások módosítása